Share Chat - Where people meet

Share Chat - Frequently Asked Questions
 • Hogyan tudok egy becenevet regisztrálni?
  Írj be a login-oldalra egy nevet és egy jelszót, válaszd ki a "regisztrálás / a regisztrált adatok megváltoztatása" opciót, azután pedig kattints a "most csevegek" gombra. Ha a választott becenév még nem foglalt, megjelenik egy regisztrációs űrlap.
  vissza

 • Hogyan tudom regisztrált adataimat megváltoztatni?
  Ugyanúgy, mint az első regisztrálásnál (lásd az előző választ).
  vissza

 • Milyen csevegő-parancsok vannak?
  A csevegő-parancsokról átfogó leírást találsz a Share Chat Csevegő-segítségben. A csevegőn belül is találsz egy segítség-adatokra vonatkozó linket, mégpedig a jobb oldali keretben, lent.
  vissza

 • Figyelnem kell-e a helyesírásra?
  Bejelentkezéskor úgy írod a beceneved, ahogy akarod (például: Fred, fred, FRED stb.) A jelszó megadásakor azonban figyelned kell a kis- és nagybetűkre!
  A csevegő-parancsokat mindig kisbetűvel kell írni.
  vissza

 • Miért nem lehet bizonyos beceneveket használni?
  Vagy használt már az adott becenév, vagy pedig a letiltott nevek listáján szerepel. Ebben az esetben válassz más nevet!
  vissza

 • Egy csevegő bosszant! Mit tehetek ellene?
  A csevegők egyenként figyelmen kívül hagyhatók:
  a következő paranccsal /ignore <becenÚv>, ignorálhatod egy vagy több csevegő üzeneteit, a /nignore <becenév> paranccsal pedig visszavonhatod az előzőt.
  Mi pedig, szükség esetén élünk a lehetőséggel és a nagyon zavarókat ideiglenesen vagy véglegesen kizárjuk a csevegőből. Írj egyszerűen egy -t a csevegő-adminisztrációba, ha éppen egy csevegő-adminisztrátor sincs online.
  vissza

 • Segítség, hirtelen semmit sem értek!
  Véletlenül egyik idegen nyelvű csevegőnkbe keveredtél. A "Puszta" szobában magyarul cseveghetsz!
  vissza

 • Elfelejtettem a jelszavam!
  Írd meg egy -ben a becenevedet, és mi elküldjük jelszavadat a regisztrálásnál megadott címre. Ha nem adtál meg E-mail-címet, vagy, ha már nem él a címed, akkor a jelszót sajnos nem tudjuk visszaküldeni!
  vissza

 • Miért nem működik a görgetősáv?
  Egy tipp: állítsd be a sorokat "/lines 150" -nel egy magasabb értékre, és akkor vissza tudod görgetni az utolsó 150 sort (ha nem többet!).
  vissza

 • Hogy nézhetem meg a Különülőből, hogy ki van a csevegőben?
  Tudok-e a Különülőbe suttogni?

  Ahhoz, hogy megnézd, ki van a csevegőben (abból a szobából, ahonnan a Különülőt megnyitottad), nyomd meg egyszerűen a "ki van a szobában" gombot a jobb oldali keretben, lent. A "/who <chatroom>" paranccsal megnézheted, hogy kik használják a többi csevegő-szobát, de ehhez meg kell adnod a szobák nevét, paraméterként.
  A csevegő-szobából a Különülőbe való suttogáson és a Különülőben tartózkodók kilistázásán még dolgozunk, kis türelmet kérünk, és nemsokára ezek a parancsok ismét rendelkezésetekre állnak.
  vissza

 • További kérdéseim vannak!
  További kérdések vagy problémák estén írj mail-t a -nek!
  vissza

 

©