Share Chat - Where people meet

Share Chat - Frequently Asked Questions
 • Hoe kan ik en nickname registreren?
  Vul gewoon op de login-pagina een naam en een paswoord in, kies de optie "Registreren/Geregistreerde gegevens wijzigen" en klik dan de button "Nu chatten!". Als de gekozen nickname nog niet bezet is verschijnt er een registratieformulier.
  naar omhoog

 • Hoe kan ik mijn geregistreerde gegevens wijzigen?
  Net als bij de Eerste registratie (zie voorafgaande antwoord).
  naar omhoog

 • Welke chat bevelen zijn er?
  Een volledige overzicht over alle chat bevelen vind je in de Share Chat Hulp. Een link naar dit hulp-bestand is er ook in de chat zelf helemaal beneden in de rechterframe.
  naar omhoog

 • Moet ik erop letten grote of kleine letters te gebruiken?
  Bij het inloggen kun je je nickname schrijven zoals je wil (bv. Fred, fred, FRED etc.). Bij het intikken van het paswoord bestaat echter een verschil tussen grote en kleine letters!
  Chatbevelen dienen altijd met kleine letters te worden geschreven.
  naar omhoog

 • Waarom kan ik bepaalde nicknames niet gebruiken?
  Of iemand heeft die nickname al geregistreerd of hij staat op de lijst met verboden nicknames. Kies dan a.j.b. een andere nickname!
  naar omhoog

 • Er werkt een chatter op m'n zenuwen. Wat kan ik doen?
  Je kunt bepaalde chatters negeren:
  met het bevel /ignore <nickname> kun je alle messages van een of meerdere chatters laten verdwijnen het bevel /nignore annuleert dit.
  Wij behouden ons bovendien de mogelijkheid voor chatters die massaal storen tijdelijk of geheel uit de chat te verbannen. Schrijf gewoon een aan de chat administratie, als er momenteel geen chat-admin online is.
  naar omhoog

 • Hulp, ik begrijp plotseling helemaal niets meer!
  Je bent blijkbaar per ongeluk in een vreemdtalige chatroom terechtgekomen. Enkel in de chatroom "Oranje" wordt er in het Nederlands gechat!
  naar omhoog

 • Ik ben mijn paswoord vergeten!
  Schrijf ons gewoon in een jouw nickname en wij sturen je jouw paswoord aan het tijdens de registratie opgegeven e-mail-adres. Als je geen of geen geldig e-mail-adres hebt opgegeven kunnen we je het passwoord helaas niet meedelen!
  naar omhoog

 • Waarom kan ik niet terug scrollen?
  Stel de hoeveelheid regels ongeveer met "/lines 150" in op een hogere waarde dan kun je altijd de laatste 150 (of meer!) regels terug scrollen.
  naar omhoog

 • Hoe kan ik in de sep zien, wie er in de chat is?
  Kan ik naar de sep fluisteren?

  Om te zien, wie er in de chatroom is, vanuit die je de sep-room hebt geopend, klik gewoon op de button "Wie is er in de chatroom?" in de rechterframe. Met het bevel "/who <chatroom>" kun je ook de gebruikers van alle andere chatrooms laten tonen, je dient alleen de naam van de chatroom als parameter op te geven.
  Je kunt zoals gewoon met "/w <nickname>" vanuit de sep naar de chatroom resp. vanuit de chatroom naar de sep fluisteren. Dat werkt trouwens ook van de ene sep naar de andere of van de ene chatroom naar de andere!
  naar omhoog

 • Ik heb nog meer vragen!
  Als je nog verdere vragen, problemen of suggesties hebt, schrijf dan maar een aan het Share chat team!
  naar omhoog

 

©